Nakup

  Informacijsko središče in prodaja vstopnic CD (podhod Maxija)
  T (01) 2417 299/300
  E Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Ob delavnikih odprto od 11. do 13. in od 15. do 20. ure, ob sobotah od 11. do 13. ter uro pred prireditvami.

  Nakup vstopnic tudi pri pooblaščenih prodajalcih (M holidays, Petrol, Kompas, Alpetour, Last Minute Center, mojekarte.si idr.), s plačilnimi karticami po telefonu (01) 2417 300, ob delavnikih od 9. do 18. in ob sobotah od 11. do 13. ure, ter na spletu www.cd-cc.si.


  FESTIVALSKA VSTOPNICA

  Komplet vstopnic za 61. Jazz festival Ljubljana moramo odpovedati, saj koncerta Avishaia Cohena in Anuarja Brahema ne bomo mogli izvesti. Sorazmerni delež cene, ki ste jo plačali za nakup kompletov  ali posamične vstopnice (ta je odvisna od kategorije sedežev in popustov), bomo povrnili v obliki dobropisa ali nakazila.

  Prosimo vas, da sken ali fotografijo vstopnic najpozneje 1. julija pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


  Nakup prek spleta

   
  5% ob nakupu preko spletne strani

  Cene vstopnic in ugodnosti
  Cene vstopnic so objavljene ob posameznem koncertu.

  * Z zvezdico so označene cene vstopnic s popustom na najnižjo kategorijo sedežev za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence. Starejši od 65 let in upokojenci lahko ob nakupu v Informacijskem središču CD uveljavljajo 5-odstotni popust tudi na druge kategorije sedežev.