SL

  Izjava o dostopnosti spletnih vsebin Cankarjevega doma

  Posodobljeno: december 2020


  Splošno

   

  Cankarjev dom je v želji, da se približa najširšemu krogu uporabnikov, zagotovil dostopnost svojih storitev in spletnih vsebin invalidnim osebam. Svoja spletna mesta jim je prilagodil v uporabo in dostopnost. Z namenom pozitivne uporabniške izkušnje ter v prepričanju, da ima vsak človek pravico do dostojanstva in enakosti, je sledil smernicam in standardom, katerih osnovni namen je boljša dostopnost vsebin na spletu in mobilnih aplikacij za ranljive skupine.

   

   

  Dostopnost na www.ljubljanajazz.si

   

  www.ljubljanajazz.si omogoča dostop do spletnega pripomočka UserWay, ki ga poganja namenski strežnik za osebe s posebnimi potrebami. Programska oprema omogoča skladnost spletnega mesta www.ljubljanajazz.si s smernicami za dostopnost spletnih vsebin

  (WCAG 2.1).

   

  Omogočanje dostopnostnega menija

  Dostopnostni meni www.ljubljanajazz.si za ranljive skupine omogočite s klikom na ikono menija v kotu strani. Po aktiviranju dostopnostnega menija počakajte, da se naloži v celoti.

  Izjava o omejitvi odgovornosti

  Cankarjev dom si v zavezi h kolektivni moralni obveznosti, da omogoča brezhibno, dostopno in nemoteno uporabo tudi ranljivim skupinam, prizadeva k nenehnemu izboljševanju dostopnosti svojega spletnega mesta in storitev.

   

  Za prepoznanje vse mogočih ovir dostopnosti na spletni strani www.ljubljanajazz.si in njihovo odpravljanje ter v prizadevanju za nenehno izboljševanje in odpravljanje tovrstnih težav s pregledovalnikom za dostopnost UserWay redno preverjamo tudi www.ljubljanajazz.si. Kljub prizadevanju za dostopnost vseh strani na www.ljubljanajazz.si nekatere vsebine morda še niso popolnoma prilagojene najstrožjim standardom. Razlog za to je lahko, da še vedno nismo našli najustreznejše tehnične rešitve.

  Tehnična podpora

   

  Ob težavah s katero koli vsebino na www.ljubljanajazz.si ali ob morebitnih vprašanjih vam z veseljem pomagamo. Na voljo smo vam v rednem delovnem času na spodnjem naslovu.

  Stopite v stik z nami

   

  V primeru težav z dostopnostjo ali potrebi po pomoči se obrnite na Podporo uporabnikom Cankarjevega doma:

  E-pošta: 
  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  Telefon: 38612417196